Nieuws

Doe-middag en voorlichtingsavond

Gebouw Werkman VMBO

NIEUWSOVERZICHT
NIEUWS

Doe-middag en voorlichtingsavond

Ben je nieuwsgierig naar onze school, leuk! We hebben verschillende activiteiten gepland, zodat je een kijkje kan komen nemen op onze school of meer informatie kunt krijgen.

Doe-middag
Op 17 november en 8 februari
kun je al kennismaken met onze school. Alle basisscholen in de wijken om de school heen zijn benaderd om mee te doen met de doe-middag. Deze middag is bedoeld voor kinderen in de groepen 8 om kennis te maken met onze school en met het Voortgezet Onderwijs. Aanmelden kan via: doe-middag

Voorlichtingsavonden
In november starten we met de voorlichtingsavonden. Als Werkman VMBO komen wij voorlichtingen geven op drie gastlocaties; het Stadslyceum, Harens Lyceum, Kamerlingh Onnes en natuurlijk op onze eigen school, het Werkman VMBO. De voorlichting op het Werkman VMBO is op 24 november. Kom langs, want het is een eerste mogelijkheid om de school van binnen te zien. Op 23 november staan wij op het Kamerlingh Onnes.

17.30 - 18.00     Inloop
18.00 - 18.40     Ronde 1
18.50 - 19.30     Ronde 2
19.40 - 20.20     Ronde 3

Open dag
Op 1 februari is de open dag tussen 16.30 - 20.30 uur. Je kunt dan leuke activiteiten doen en de school echt in bedrijf zien. Kom samen met je ouders om een goede indruk te krijgen van de school. 

We hopen je op één en misschien wel meerdere momenten te zien.